Byggefagenes Arbejdsløshedskasse er a-kasse for Blik- og Rørarbejderforbundet, Malerforbundet, Fiskernes Forbund og Dansk Artist Forbund.

Den daglige kontakt med medlemmer indenfor malernes samt blik og rørs faglige områder foregår i 10 lokale kredse og afdelinger, som er fordelt over landet. Du kan finde dem ved at klikke på linkene herunder. Fiskeres og artisters kontaktmuligheder findes i linkene øverst på siden.

Find din afdeling/kreds her...:

Malerforbundets afdelinger

Blik- og Rørarbejderforbundets kredse

Internet Explorer 8 (IE8) virker ikke med Selvbetjening (NemID)

Log ind Selvbetjening
Klik på overskriften for at logge ind. Du skal bl.a. bruge selvbetjeningen til at sende dagpengekort, efterlønskort, samt ansøgninger om dagpenge, feriedagpenge og efterløn. Du kan også læse breve fra a-kassen dér. Du får adgang med NemID. Har du tidligere fået tilsendt pinkode, kan denne fortsat benyttes.

Feriedagpenge
Hvis du har optjent ret til feriedagpenge for ferieåret 1. maj 2014 til 30. april 2015, kan du finde brevet i selvbetjeningen under fanebladet Breve fra a-kassen. Det fremgår af brevet bl.a., hvor mange dage du kan modtage feriedagpenge for.

Arbejdsmarkedsydelse
Vil du ansøge om arbejdsmarkedsydelse (for medlemmer, der har været omfattet af den kommunale uddannelsesordning) - så udfyld skemaet nederst på siden og send det til os.  Hvis du opbruger retten til dagpenge i 2014, vil du automatisk overgå til arbejdsmarkedsydelse og skal ikke indsende ansøgning, men i stedet en erklæring om du er forsørger eller ikke-forsørger. Forsørgererklæringen finder du, når du når du logger ind på selvbetjeningen under Ledighed/Aktivering.
Du skal bruge dagpengekortet på selvbetjeningen, når du skal have udbetalt arbejdsmarkedsydelse.

Selvstændig?
Hvis du starter selvstændig virksomhed inden for vores fagområde, kan du fortsat være medlem af Byggefagenes
A-kasse. Vi har indgående kendskab til dit fagområde - noget, som ingen andre a-kasser har. Og vores pris er konkurrencedygtig. Vi er fx 51 kroner billigere om måneden end DANA, og blot 12 kr. dyrere end ASE, så det bør ikke være prisen, der afgør dit valg. Bliv derfor hos os - dit fags a-kasse!

Arbejde i udlandet
Du kan i vejledningen nedenfor læse om hvordan du skal forholde dig, hvis du overvejer at tage arbejde i udlandet.  

 

Arbejde i udlandet
Ansøgning om arbejdsmarkedsydelse