Byggefagenes Arbejdsløshedskasse er a-kasse for
Blik- og Rørarbejderforbundet , Malerforbundet , Fiskernes Forbund og Dansk Artist Forbund .

Vi er en faglig a-kasse - det er os, der kender dit fag!Indsendelse af december ydelseskortet (dagpenge og efterløn)

Du kan sende dit dagpengekort/efterlønskort (hvis du skal sende efterlønskort hver måned) fra onsdag den 18. december. Vi skal have det senest torsdag den 19. december for at kunne udbetale inden nytår. Hvis kortet indsendes senere, og beløbet først udbetales efter nytår, vil der blive trukket ren trækprocent uden brug af dit fradrag. Det udbetalte beløb vil derfor blive mindre.

Delegeretmøde i a-kassen

Byggefagenes Arbejdsløshedskasse afholder ordninært delegeretmøde den 18. december 2019.Vi henviser til vedtægternes afsnit 7 om Arbejdsløshedskassens administration.Valg af delegerede til a-kassens hovedbestyrelse varetages af vores afdelinger og kredse.

Log ind Selvbetjening

Du skal bl.a. bruge selvbetjeningen til at sende dagpengekort, efterlønskort, samt ansøgninger om dagpenge, feriedagpenge og efterløn. Det er også her, du kan læse vores breve til dig.
Du logger på selvbetjeningen med din NemID.
Læs evt. vejledningen nederst på siden om, hvordan du bruger selvbetjeningen.

Smid kortet - tilmeld dig betalingsservice!

Er du nyt medlem, eller har du bare lyst til at slippe for bøvlet med et månedligt girokort? Så kan du tilmelde dit kontingent til Betalingsservice her på hjemmesiden.
Det er nemt - log ind på vores selvbetjening
HER med dit NemID eller adgangskode.

Joblog - nu på Jobportalen

Som arbejdsløs, skal du notere din arbejdssøgning i en elektronisk joblog. Dette kan du nu gøre ved at bruge Jobportalen, som du finder til venstre på denne side. Læs nærmere om brug af Jobportalen og joblog i vejledningen nederst på siden.

Er du indkaldt til rådighedssamtale - kan du booke tid her


Opholdskravet
Folketinget har vedtaget et opholdskrav fra 1. januar 2019. Man skal opfylde kravet, for at have ret til dagpenge. Læs mere i dokumentet nedenfor.


BFA's persondatapolitik kan du læse om i dokumentet nederst på siden


Jobportalen, vejledning
Vejledning i selvbetjeningen
Problemer med selvbetjeningen?
Skattefri udbetaling af efterlønsbidrag
BFA's persondatapolitik
Opholdskravet